söndag, mars 03, 2013

När livet rör sig står bloggen stilla

Nu var det läääänge sedan igen! Det är redan mars månad, så vi har hunnit med två månader med dagis och heltidsjobb för mig! Kristians hemmaperiod har redan kommit till halvtid och jag börjar vänja mig vid att han är hemma... Carl är full av energi igen efter ett par veckor med lite förkylningar och stora jobbiga kindtänder på väg upp! Det är inte speciellt lätt att fånga grabben med kameran! Men jag har lyckats med några bilder i alla fall!
 Köra bil är alltid kul! Men efter att Carl hade lyckats trockla sig fast i stolen så han knappt kom loss så fick stolen flytta ner till affärköket igen...

 Ett litet bad i badkaret hemma hos mormor och morfar är aldrig fel!

Sportlovslediga kusiner var på besök, tyvärr sammanföll det med Carls dagisförkylning så han visade inte sin bästa sida riktigt!
 På bättre humör var han när han var hemma hos mormor och morfar och "jobbade" med ved!

 Tulpanperioden är här!!! Mina killar kom med en fin bukett till alla hjärtans dag!

Om man ska fånga Carl på bild just nu gäller det att passa på när han sover...

 Vi tog en liten tripp till de södrigaste delarna av Sverige förra helgen. Första natten bodde vi på Lassagården B&B i Broby. Något som vi verkligen kan rekommendera! Ett härligt hus, sköna sängar och god frukost!

 Sen tog vi två nätter i "vår" stuga på Moarnas B&B! Skönt att ha en "egen" stuga när man vaknar mitt i natten med en febrig kille intill sig! Och att hämta fina frukostkorgar i receptionen där "tiden har stått stilla"...

Carl är en liten klätterapa! När jag hade packat ihop resesängen för att återlämna den till familjen Sälleberg för vidare liverans till Vera trodde han att det var en pall avsedd för att underlätta åtkomsten av nålar och andra sybehör i syrummet!

 Idag började vi dagen med traditionell Vasaloppsfrukost vid TVn och fortsatte med en skön promenad till Nossan för att mata ankorna med bästa grannarna Mia & Tya!

Kvack, kvaaak, kvack sa ankorna och åkte kana på isen!

 Vi har också läst böcker...
 Gissa om det gick åt femton eller tjugofem försök för att få ett foto som inte var ett enda sudd av springande busunge?
Hm... Undrar om det finns något gott i frysen tänker carl... Hans mamma tänker: undrar om frysen är stängd ordentligt... Njut av vårsolen så kanske vi hörs snart igen!

Inga kommentarer: